Wat

 

Verbinding voor communicatie met meerwaardeIk ben breed inzetbaar voor allerlei communicatievraagstukken. Denk aan het ontwikkelen van corporate communicatiebeleid, het invoeren van nieuwe media, projectbegeleiding of perswoordvoering.

Ik lever praktisch uitvoerbare communicatieplannen en verzorg de uitvoering daarvan in eigen beheer of onder regie. Altijd doelgericht, altijd in samenhang en altijd op zoek naar extra kansen om meerwaarde voor de organisatie te leveren; extern én intern.
Ik adviseer organisatie over concerncommunicatie, lever draaiboeken voor evenementen, woordvoeringslijnen, advies over websites en teksten voor folders, brochures, advertenties of het web. Eindredactie van bestaande teksten is ook mogelijk, net als fotografie.

Dankzij een schat aan ervaring kan ik in verschillende organisaties en werkvelden uit de voeten. Het is vooral de wisselwerking tussen strategie en uitvoering, tussen het bekende en iets nieuws, dat het werk leuk en uitdagend maakt.Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Mocht ik iets zelf niet in huis hebben, dan kan ik putten uit een groot netwerk.