jun 292015
 

In mijn eerste jaren als zelfstandige ging het lekker. Ik rolde van de ene in de andere interimklus en kon daarnaast nog wat losse dingetjes voor mijn klanten doen. Een paar jaar geleden keerde het economisch tij en werden de gaten tussen de opdrachten groter. Te groot. Acquisitie zijn niet datgene waar ik van nature erg veel plezier aan beleef. Het gaat me in mijn werk om de kwaliteit van advies en uitvoering; niet om mezelf in de spotlights te zetten. Ik ben dus beter in het adviseren van organisaties over communicatie dan in het verkopen van mezelf en dat helpt niet echt om in magere jaren aan opdrachten te komen.

Omdat uitdaging en voldoening in mijn werk belangrijk voor me zijn, zit ik liever in een functie in dienstverband dat goed aansluit bij mijn ambities en interesses dan als zelfstandige thuis op de bank. Ik ben daarom ook gaan kijken naar zo’n vaste baan die leuk genoeg is om me daar met overtuiging voor meerdere jaren aan te committeren. En inmiddels met resultaat.

Per augustus 2015 begin ik voor tijdelijk als communicatieadviseur bij UMCG Ambulancezorg in noord Nederland. Een interessant werkveld en een functie op alle niveaus van communicatie. In de functie zit ruimte zit voor ontwikkeling en de wens om te verbinden aan missie en visie van de organisatie. Een functie dus die erg goed aansluit bij mijn ambities.

Dit betekent dat ik tot nader order niet meer beschikbaar ben voor interim-klussen. Ik blijf nog wel enkele klanten ondersteunen met, en beschikbaar voor kleinere uitvoerende opdrachten. Ik heb erg veel zin in mijn nieuwe werkomgeving en de uitdagingen die daar op mijn pad gaan komen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)